19. oktober 2014

Jeg digger kjerringblomster!


Hei og god søndag! :)

Ja som du ser så var det en alpefiol av alle blomster som ble med hjem fra butikken forrige gang. Jeg har skrevet om det før og jeg skriver det igjen; jeg elsker blomster som jeg tror eldre damer er glad i. ;)
Vet ikke hvorfor men det er de blomstene jeg faller for og man må jo være tro mot seg selv eller hur? Jeg synes den slags blomster skaper en trivsel hjemme som er koselig å være i. 

Jeg er veldig nysjerrig på hva dere lesere liker! Hva slags planter har dere hjemme? 

Jeg synes også det handler om hva man har rundt omkring blomstene/plantene sine av ting og møbler. Man vil jo gjerne ha en balanse ellers kan det fort bli litt vel moseadvarsel. Haha.

Min aller beste tv-serie, som nå har kommet på Netflix (jippi!) det er the Nanny. Hun er min favoritt men jeg synes også hennes mamma Sylvia og bestemoren Yetta er fantastiske damer. Du må se serien om du ikke har sett den. Helt fantastisk! I min jobb så møter jeg mange mennesker som jeg intervjuer og jeg må si at jeg elsker å snakke med litt eldre damer. Der har man mye å lære. Summa summarum; jeg tror jeg innerst inne er litt tant...

Lurer på hvordan hjemmet mitt ser ut når jeg er 80? Tipper det er rimelig museum. Hahaha! Håper jeg har ekte blomster i hvert fall. :)

Ha en finfin søndag!

3 kommentarer:

 1. Annette Fosse Karlsen19. oktober 2014 kl. 20:06

  Ang kjerringblomster. Jeg har jobbet som sykepl og arvet en rød flamingo fra ei som var død. Blomsten lever ennå (utrolig nok til å være meg) ... det er snart 2 år siden. I helga tok jeg av en avlegger. Rød blomst passer litt dårlig inn i min ROSA stue, men blomsten betyr litt for meg, så jeg nyter den :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Wow, for en historie rundt den blomsten. Grattis til at du får den til og trives så godt! Det er jammen ikke hver blomst forunnt! ;)

   Slett