21. oktober 2014

Endelig pannekakekrakk!


Hei!

Dette understellet til en gammel industristol har vi hatt i garasjen i en evighet. I helgen spurte jeg Trygve om han ikke kunne fikse et sete til den. Litt motvillig først men på søndag så spurte han hvordan jeg ville at det skulle se ut. Jeg viste en gammel rålekker amerikansk vintagekrakk som jeg hadde sett. Den hadde den helt riktige brunfargen på treet og en kul stålkant rundt setet. Senere kom T inn fra garasjen med krakken. Den var ferdig og så helt lik ut som den jeg hadde vist. Fantastisk, han er virkelig utrolig flink! Tror ikke han skjønner det selv.

Husker dere at jeg hadde tre barkrakker på kjøkkenet og at det ikke ble helt riktig? Hmmm… Jeg ble ikke fornøyd etter at jeg malte de og det ble altfor mange med tre, barna løp rundt og skjøv på de hele tiden. Bare rot. Etter det har jeg ønsket meg at vi skal få fikset opp denne slik at jeg kan ha en pannekakekrakk ved benken. Jeg savner nemmelig en når jeg steker pannekaker. Da må jeg løpe frem og tilbake mellom å servere dronning Lisa og kong Bertil ved bordet og å steke ved benken. Selv må jeg spise ved benken og det er da jeg trenger krakken. ;)

En lykkens dag! :))

2 kommentarer: