9. mai 2014

Ikke fornøyd med krakkene


God fredag!

Ja som du ser i overskriften. Hmmm. Jeg er ikke akkurat stolt over det men jeg ble ikke fornøyd med siste maleprosjekt og nå har jeg ringt til pappa og spurt om han vil ha tilbake krakkene igjen. Håper han liker sort… Nei da så ille er det ikke, jeg har jo hatt disse krakkene i 15 år og nå har jeg pusset de opp og de er strøkne men likevel. Får litt dårlig samvittighet. 

Jeg vet ikke om det er fargen dempet sort som ikke helt var meg eller om det er krakkene med fargen dempet sort eller om det er krakkene i dempet sort på vårt kjøkken. Men noe er det som ikke stemmer. Jeg synes fargen er litt for moderne sort. Og om jeg skal ha noen andre krakker her så må det bli noe mer sjarmerende. Nå har jeg i mange år hatt ting i interiøret som jeg er ganske fornøyd med og det skal jeg slutte med. Fra og med nå så skal det være fullt og helt - og ikke stykkevis og delt. 

Jeg kommer forøvrig rett fra et styrkepass og er så fornøyd med at jeg kom meg avgårde i dag. Og nå sitter Lisa ved siden av meg med kjeks i hele fjeset så nå skal vi i dusjen begge to.
Blogges! :)))

4 kommentarer:

 1. Krakkene var superfine. Mulig de ble litt dominerende. Hva med slitt hvit, turkis som bollen i skapet eller brun som benkeplata??
  Lykke til i alle fall og god helg;-))
  Klem Ingun

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for fargetipsene dine Ingun men jeg tror krakkene må bort. :) Du vet, har man vel fått en tanke i hodet… Og så er de egentlig veldig i veien siden vi i dagsläget ikke har et barbord. Én sjarmerende krakk hadde holdt, eller kanskje to… ;)

   Slett
 2. Kjenner meg igen! Det er ikke alltid mine prosjekter blir vellykket heller! Nå syns jo jeg at krakkene dine ble kjempefine, men man må jo innrede sitt eget hjem slik at det føles "helt riktig" :) Håper din far vil ha krakkene tilbake!

  Klem fra LIte hi

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei det er sant, noen ganger blir det bare ikke helt riktig. Ikke noe feil på krakkene, de ble egentlig utrolig strøkne. Men sammen ble det ikke fulltreffer synes jeg. :)

   Slett