1. oktober 2014

Kalender i julegave!

                                                                                                           Sponset innhold


Hei!

De første julegavene er klare, yes! Målet er å være i stort sett ferdig før desember slik at julemåneden kan NYTES. Det har blitt en tradisjon hos oss å gi bort kalendere med bilder av barnen til besteforeldre og tante. Vi lager alltid en til oss selv også. Den sitter på kjøkkenveggen og varer hele året. :)
I år har jeg laget kalendere hos Smartphoto.no og jeg er veldig fornøyd. Den største jobben er jo å gå igjennom bilder fra året som har gått og velge ut de 12 mest stemningsfulle. Kill your darlings osv... ;) 

Å laste opp bilder og lage kalender inne på Smartphoto.no er superenkelt. Man kan velge layout på kalenderen og hvor mange bilder man vil ha på hver side. Jeg gikk for en enkel layout og valgte kun et stort bilde for hver måned. 


Jeg bestilte kalenderne 21. september og 26. september lå de i postkassa. 
Å gi bort bildekalender er absolutt et tips til julegave om du ikke har tenkt på det før! :)

7 kommentarer:

 1. Mine foreldre har ikke hjerte til å kaste de gamle og jeg tror vi runder tyve år i år. Vi er så mange som skal med så vi velger den største utgaven med mange bilder på hver side.

  SvarSlett
  Svar
  1. Wow! Så gøy å ta med hele familien på bildene. Det har vi egentlig ikke gjort, idé… :)

   Slett
  2. Det finnes en produsent som har mulighet til å legge bilder inn også på datoene i kalenderen (for bursdager og andre merkedager). Familien til min foreldre teller 4 barn, 4 svigerbarn, 9 barnebarn + 5 partnere der, og snart 6 oldebarn.

   Slett
 2. Så fine kalendere:))
  Koselig med slike personlige gaver!

  SvarSlett
 3. Jeg har også gitt kalendere i julegave i flere år, og det er nå blitt en tradisjon.
  Skal jammen i meg se på Smartphoto denne gangen. Har stort sett brukt Vistaprint.

  SvarSlett
  Svar
  1. Gjør det, det var veldig smidig. Så fint at det har blitt tradisjon, her også. Det er jo så deilig også å vite at man har i hvert fall en fin gave som blir satt pris på hvert år. ;)

   Slett