1. oktober 2014

Lys i lyktene


Hei!

For en fantastisk morgen! Ikke bare er det helt nydelig ute med solen som står opp over skogen men jeg har sovet i et strekk i 7 timer i natt. Slikt blir man lykkelig av! :) 
I dag sto jeg opp først og sitter fortsatt i lugn och ro og drikker kaffe, ser på utsikten og blogger og instagrammer litt. Noe av det beste jeg vet. ;)

For en herlig tid det er nå med tente lys inne og klart og pent vær ute. Og jeg gleder meg til helgen! Da skal jeg en tur til Göteborg. Jentehelg med hotellfrokost, jacuzzi, tapas og shopping. Oh my jeg skal nyte hvert minutt! Det blir to verdifulle døgn hvor vi kan gjøre akkurat som vi vil. Det må virkelig settes pris på.

Jeg har fått ordnet med de første julegavene, (nesten verdt en feiring! ;) kanskje jeg rekker å vise dere allerede i kveld? Det kan jo være noen av dere som får et tips.
Uansett, vi blogges snart igjen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar