8. oktober 2014

Kjøkken fra Sigdal!

                                                                                                                      Annonse


Hei!

Har dere sett Sigdals kjøkken med inframefronter? De er så fine. Jeg elsker når skuffer og skap ser plassbygget ut. Ønsker meg! Det blir enkelt, landlig og klassisk på en gang. Trygve er så lei våre kjøkkenfronter og har lyst til å bytte de ut men jeg synes ikke det er noe vits i å bytte de ut med noe vi ikke virkelig vil ha. Det blir som å ta et skritt i riktig retning men ikke komme helt i mål. 
Om det er noe som er kjedelig i interiøret så er det å ha midlertidige løsninger! Skjønner dere hva jeg mener? Man vet man ikke skal ha det sånn for alltid og så går man liksom bare og venter på at dagen skal komme da man skal gjøre det helt ferdig.

Jeg har sagt til Trygve at han gjerne må bygge kjøkkenskapene selv, i samme stil som bokhylla han har bygget i stua. Men jeg må si han er svært lite begeistret over forslaget. ;)


Uansett så har jeg lyst til å tipse dere om at Sigdal nå har lagt ut 1000 Sigdal kjøkken og 1000 hvitevarer fra Miele til reduserte priser. Alle Sigdals kjøkken er med og det er første mann til mølla som gjelder. Kjøkken og hvitevarer som er på tilbud finner du hos forhandlere. Oversikt her

Da ble det litt inspirasjonsbilder på kjøkken i dag, har du sett noe så fint!
Ha en nydelig dag, vi blogges!

2 kommentarer:

 1. Lekkert!!
  Vi valgte det helt nye LINE kjøkkenet fra Sigdal i mai, og jeg er KJEMPEFORNØYD!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har sett det på IG, det har blitt kjempefint! :)

   Slett