9. oktober 2014

Genuint, eksotisk og lekkert!


Hei!

Jeg må tipse dere om noe; Trädgårdsföreningen i Göteborg! 
For et utrolig fint sted. Jeg og min søster var jo en tur til Gbg i helgen. Vi bodde på Hotel Scandic Crown og noen minutters gangvei fra hotellet ligger Trädgårdsföreningen. Den ser ut som en stor park. 

Vi gikk forbi der på søndag og så at de hadde en café i parken så vi bestemte oss for å ta en kaffe der. De har visst to cafeer og vi var på Rosencafét. Vi bestilte pannekaker og latte til under hundringen per mann og satte oss ute i hagen. Der er det stort og luftig og helt perfekt å ta med barn. Masse plass, ting å se på, nydelige roser, små uteplasser med stoler og bord, grusganger og i det hele tatt genuint og kjempekoselig.

Fra cafeen så vi flere drivhus og bestemte oss for å ta en tur å se. Glasshusene er fantastiske med spirer og nydelige detaljer. Det første og største drivhuset vi kom til var Palmhuset.
Her var det alle type palmer.
En trapp opp var det balkong og sitteplasser.Her står jeg på balkongen og tar bilde. De trærne er høye!
Så mye lekkert å se på, fikk nesten ikke nok. Tror det må være orkidé som henger der?I tillegg til palmhuset finnes det også en tropisk avdeling, litt mer vanlige planter og et eget drivhus for vannvekster.
Sjekk de tallerkensakene, det var så mye lekkert å se på!

Disse er min søsters favoritt, tror hun tok cirka 40 bilder av dem. Inngang til Trädgårdsföreningen og til drivhusene i parken har fri entré. Gå ikke glipp av et besøk neste gang du er i Göteborg! :)

2 kommentarer: