20. oktober 2014

Mine favoritter!


Hei!

Starter denne uka med det beste godiset jeg vet om. Ja disse lakrispipene er på topp 5 i alle fall. Utrolig gode og det er lett å spise mange… 

De to guttene i familien var på guttetur til Køben og kjøpte med pipene til meg fra taxfreen. De vet hva mamma liker. :) Det rare er jo at de ligger i kjølerommet sammen med sigaretter og snus. Har du lagt merke til det? Lurer på om de trenger å ligge kjølig eller om de på taxfreen bare er artige skruer…

Liker du lakrispiper? Jeg la ut det samme bildet på instagram og skjønte fort at det var flere som meg som VIRKELIG digger disse. Per nå er det to igjen i esken…

Bortsett fra godteri så er det trening i fokus denne uka, hrmmm. Jeg har ikke trent på et par uker tror jeg så nå er det virkelig på tide å komme i gang igjen. Skal på senteret rett etter jobb i dag. Gleder meg til å kjenne meg treningsflink igjen.

Vi har forresten fått en "ny" kjempefin krakk her hjemme som jeg skal vise og fortelle om veldig snart. Min kjære mann som har fikset igjen. Helt supert!

Ønsker deg en fin ny uke! :)

1 kommentar: