24. november 2014

Ny stue!


Hei hei!

Nå var det lenge siden. :)
Og jeg kommer med det glade budskap at i helgen har jeg fått ny stue. Så utrolig fantastisk! Ja sånn føles det virkelig. Vi har lenge tenkt på hva vi en gang skal gjøre (les her om du vil) og nå har vi gjort det. Eller det vil si; Trygve har tatt hele oppussingsjobben av stua.

Vi måtte legge en plan for å bli ferdige og vi bestemte oss for at Trygve skulle ta jobben og jeg skulle ta kidsa. Jeg tok rett og slett en tur til Sverige til mine foreldre og der var vi tre i helgen. Under tiden jobbet Trygve som en helt for å bli ferdig. Faktisk så rakk han så uendelig mye mer på noen få dager enn vi hadde hatt en sjanse til om barna hadde vært hjemme. Da skal man lage ordentlig middag, rydde og vaske slik at de kan være i huset osv. I helgen har det sett forferdelig ut her hele døgnet, Trygve har nesten ikke spist og stua er veldig snart ferdig. ;)


Denne meldingen fikk jeg på søndag. Han jobbet til halv seks om morgenen! Bare det at det tok han 8 minutter å sende meldingen sier vel sitt. Litt sliten… ;)

På bildet ser dere litt av tapeten og bokhylla som nå har blitt malt en siste gang. Litt gjenstår i stua men snart er den ferdig. Og nå har jeg fått enda mer juleglede om det er mulig. Måtte ut å kjøpte nelliker, appelsiner og kanelstenger etter jobb idag! Det skal bli så gøy å pynte til jul i stue med hvitt tak og hvite lister. 

Og, viktig! Note to self: Jeg skal ikke løpe hysterisk med støvsugeren forbi de nymalte dørklossene. De har fått harde støt for siste gang. Nå er det skjerpings! 

2 kommentarer: