19. november 2014

Rot, oppussing og planer for stua

R:en er fra marquee.no


Hei hei!

Ja de to tingene følger jo hverandre. Alltid masse rot når man skal pusse opp selvfølgelig. Vi har endelig bestemt oss for å pusse opp stua. Egentlig er det så mye annet akkurat nå men da tenker vi at det er like greit å kjøre på og bli ferdig med hele røkla. :) Så nå er det saker som pleier å være i stua over hele huset.

Vi har jo visserligen bodd her i snart 9 år allerede men jeg synes de årene har gått superfort og jeg har ikke lyst til å pusse opp så ofte. Hehe. Håper det holder enda lenger denne gangen altså!

Dette skal vi gjøre i stua:
 • Vaske, slipe og male taket. Med blank maling denne gangen.
 • Vaske, slipe og male alle lister. Med blank maling denne gangen. ;)
 • Den store bokhylla på endeveggen skal også få seg et strøk med blank maling. Den er heller ikke helt ferdigmalt siden den ble bygget. Så nå skal den bli ordentlig hvit. Også bakveggen til den skal males hvit, den er en type beige i dag.
 • Rekkverket skal endelig males, det har vi fortsatt ikke gjort siden vi flyttet inn. Pinlig… Lurer på om vi kanskje skal gå for en mørk beis på toppen?
 • Sette opp ny tapet på veggene.

Nå er alt tatt ned fra veggene og fjernet fra bokhylla og det ser så lyst og fresht ut. Gleder meg likevel til å sette opp bildene igjen etterpå og håper at det blir kjempefint sammen med den nye tapeten. Vi har fjernet en hylle også over trappa så nå har vi plass til en bildevegg der. Gleder meg stort til å oppleve forandringen. Dette blir gøy! Fortsettelse følger, vi blogges!

4 kommentarer:

 1. Det høres litt slitsomt ut med pussing av tak og lister nå rett før jul, men jeg kjenner til det at når man først har bestemt seg så går det bra. Også er det så hyggelig når man er ferdig.

  Dere bør vel bruke sperregrunn mellom den gamle og den nye malingen der det er mange kvister som har blødd.

  SvarSlett
  Svar
  1. Du har helt rett, sånn er det. Har man først bestemt seg så ser man ikke noe annet enn det slitne i stua før man har gjort jobben. Ja, vi skal absolutt bruke sperregrunn. Kjempemaling som vi har brukt på soverommet og badet allerede! :)

   Slett
 2. wow, der hocker ist super!!! angie

  SvarSlett
 3. Å så spennende! Gleder meg til å se resultatet :)
  Høres ut som mye jobb når man må bo i det, men det blir sikkert knallbra!
  fortsatt fin uke til deg :)
  Klem klem

  SvarSlett