1. november 2014

Råttent og rustikt!


Hei og god lørdag!

Endelig helg! Nå har jeg virkelig lengtet etter helgen. De siste dagene har jeg følt meg så dårlig på slutten av dagen på jobb at jeg har gått rett og lagt meg for å hvile. Men så har jeg vært i bedre form dagen etter igjen. Virker som at det går rette veien og at det ikke blir massiv sykdom på meg denne gangen. I så fall JIPPI på forskudd! 

Vi hadde en kjempekoselig halloween igår. Bertil synes det er så spennende å vente på de som ringer på døren. Ikke var det mange som kom men vi tente lys og satt litt i halvmørket og koste oss. :)

I dag har jeg kastet ut et råttent gresskar og tatt frem rustikk pynt til bordet. Jeg elsker disse konglene som jeg plukket på Gran Canaria for noen år siden. De ser jo jammen ut som små juletrær!
Vi har forresten fått tapet til Lisas rom fra Sandberg. Husker dere at jeg vant det i NIBs Instagramkonkurranse om akkurat tapet? Må vise dere den nydelige tapeten snart!
Ha en fantastisk lørdag! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar