12. november 2014

Tapeten


Hei!

Her går det unna om dagen! Jeg tror mange har det helt likt. Man vil gjerne rekke å blogge (eller andre ting man liker å gjøre) men det finnes ikke nok tid i døgnet. Jobb, kids + trening. Ja da er det rimelig fullt. Til tross for at det har vært tøffe dager så har jeg trent mandag og onsdag allerede denne uken. Føles som en fantastisk seier! :)

I kveld har jeg tatt bilde av tapeten vi valgte til Lisas rom. Som er en premie fra Sandberg som jeg vant hos NIB. Den tror jeg blir helt nydelig i hennes rom! Jeg skal ta et bilde i dagslys en dag slik at den virkelig synes ordentlig. Vanskelig å ta bilder om kvelden nå som det er så mørkt!

Så nå er tapeten på plass men ingen orker å tapetsere. Det vi har mest lyst til nå er å pusse opp stua men ingen av oss orker helt det heller. Hehe. Nei nå skal jeg komme meg ut av gamle svette treningsklær og få tatt meg en dusj. Vi blogges! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar