9. november 2014

Sjoko-bombe!


Wow! For en sjoko-bombe…
I dag prøvde jeg meg på Pascals "Président"kake. Det gikk med 14 egg! (Hvorav 9 eggeplommer.) Det er jo helt klart en luksuskake og den er god men det blir nesten for mye sjokolade. Om det nå kan bli det… Man bruker jo kraftig sjokolade på 70 % og kakao i tillegg så det blir massive saker. Men det er veldig gøy å prøve oppskriftene fra Pascalboken jeg fikk i gave. Den første jeg prøvde var jo en drøm av en jordbærkake. :)
Jeg har funnet mange flere ting jeg har lyst til å prøve å lage i boken. NÅR det blir av er et helt annet spørsmål… ;) Ha en fin søndag, vi blogges!


Annonse

5 kommentarer:

 1. der kuchen sieht sehr lecker aus!! liebe grüße von angie

  SvarSlett
 2. Ooooh, den så helt rå ut!
  Men holder sikkert med et lite stykke:))

  SvarSlett
  Svar
  1. Det skal jeg love deg! Tyngste sjokokaka jeg har smakt tror jeg. :)

   Slett
 3. Oi. Eg lagde også rund sjokoladekake til farsdag, men en som eg trur tar mykje mindre tid enn dette. Kor lang tid brukte du egentlig?? Er alle Pascaloppskriftene vanskelige og tidkrevende?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Line Kristin! Har bare prøvd to kaker hittil. Vil heller si at det er mange momenter og tidkrevende ja, enn vanskelig. Men det finnes jo skikkelig avanserte greier i boken! Brukte lang tid siden Bertil var med meg og bakte og jeg har null rutine. Baker sjelden og nesten alltid nye oppskrifter. Må lese hva jeg skal gjøre sånn sirka 70 ganger før jeg skjønner hva det står. Hehe. ;)

   Slett