18. desember 2014

Gaver i kurv


Hei!

Det ble julekalender i kurv i år igjen. Faktisk så funker det jo veldig bra. Vi hadde egentlig planer om å lage en annen kalender i år (som jeg tror kan bli kjempefin) men vi rakk det ikke. Og kurv er jo superkjekt så kanskje vi rett og slett fortsetter med det andre år. Har jo nesten blitt tradisjon her nå

Jeg setter ikke nummer på pakkene, bare B for Bertil eller L for Lisa. Den eneste pakken som er litt ekstra spesiell er den de får på selveste julaften og den håller jeg koll på at de ikke velger. Ellers får B trekke ur kurven og det tror jeg også er litt spennende. Lisa henter jeg til. Nå har hun lært seg at det oftest er noe godt i den kurven så innimellom står hun nedenfor hylla hvor jeg har den og peker og skriker "nammenaaaaa"! Hahaha!

Det blir så sykt mye godteri i juletider! Eller hur! Kaker og sjokolade på jobb, hjemme og til barna. Ikke rart man gleder seg til ny start på nyåret.

Ha en fin dag så blogges vi snart igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar