17. desember 2014

God morgen onsdag!


Hei!

Nå er det helt stille i huset. Jeg prøvde å stå opp før alle andre men det er nesten umulig her i huset. B våknet nå. "Mamma!" ;)
Jeg er ikke så flink til å stå opp før alle andre eller før jeg må men egentlig synes jeg det er mye verdt. Å få en stille og rolig start på dagen mens jeg drikker kaffe, sjekker nyheter og blogger f. eks. Nydelig!

Ellers går det unna om dagen. I går var jeg ute på en julegaverunde etter jobb og målet er nå å bli helt ferdig før helgen slik at den kan nytes. Må klare det. Fikk kjøpt en del i går og har noen planer videre. Fikk også med meg noen juleblomster hjem fra blomsterbutikken i går. Røde tulipaner til jul er nydelig!

I dag blir det en herlig dag på jobb med masse julemat og kaker store deler av dagen. Gjett om jeg skal kose meg. Drikke kaffe og spise. Hihi. 

Bildet i dag er fra kjøkkenet og planken med God Jul er egentlig bare et prøveprosjekt fra garasjen. Vi fikk tak i noen gamle stansebokstaver fra nedlagt industri og Trygve prøvde de ut i fjor. I år fant han tilfeldigvis planken og den ble jo riktig så fin der jo. :)

Ønsker dere en fin onsdag og så blogges vi snart igjen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar