14. desember 2014

Pepperkakeformer og julbakst


Hei!

Her henger formene klare i fall det blir flere pepperkaker i år. Vi har bakt en omgang men de er allerede spist opp. :) B synes det er så gøy med pepperkaker så kanskje det blir flere. Eller noe annet. Pepperkaker er det eneste jeg har bakt i år! Tror aldri jeg har bakt så lite til jul før. Det skjer så mye annet akkurat nå som jeg ikke kan styre over. Kjenner at det krever energi og at jeg ikke helt har overskuddet… 

Men noe mer skal vi bake, det kan vel neppe bli et år uten lussekatter? Og så finnes det så mange gode småkaker. Jeg bakte en fruktkake et år også som er et perfekt mellanmål, har litt lyst på den…

Jeg vet jo at det er mange av dere som baker 7 sorter og mer dertil. Hva er det dere baker til jul? Det hadde vært kjempegøy å få vite. Brød, småkaker m.m. Baker dere alltid det samme? Er det noe der MÅ bake hvert år? Skriv gjerne i kommentarfeltet. 

Vi blogges i kveld, ha en fin søndag! :)

2 kommentarer:

  1. Jeg baker svært lite, men tenkte å bake kakemenn i år. Mormor/oldemor lager krumkakene, og så lager jeg "kransekake-pinner" ved å steke ferdig laget kransekakemasse ;) Enkelt! :D

    SvarSlett
    Svar
    1. Høres helt supert ut. Det blir jo jul uansett og man skal jo rekke å spise dem opp også. ;)

      Slett