11. desember 2014

My little christmas drummer!


Hei!

Husker dere denne karen som jeg utrolig nok fikk med hjem i vesken fra Florida i fjor? Jeg fant han på flea market og jeg har skrevet om det her. I det innlegget så jeg at min kjære mann har vært inne og skrevet også haha! Det var han som bar på den på mens vi surret rundt i den store loppislåven. Han var ikke like begeistret… :)

Vi kom hjem fra Florida få dager før jul i fjor og det var svigerfar som fikset norsk strømkontakt til little christmas drummer. Så han lyste så fint også til jul i fjor. 
Bertil er borte og setter i kontakten hver morgen og jeg synes drummer boy ble om mulig enda finere til tapeten i stua!

Ha en nydelig torsdag! 

8 kommentarer:

 1. Så koselig da!!!!
  Ha en fin dag!
  Klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for kommentar! :) Den lyser så fint, liksom skifter farge og glitrer. Skulle tatt en video. ;)

   Slett
 2. Denne karen var absolutt verdt å
  få med hjem :)

  SvarSlett
 3. Idet jeg leste starten av innlegget så jeg for meg Drummer Boy stappet ned i håndvesken din og jeg tenkte...dæven det er håndveska si det... :D Han er kjempefin....så om du blir lei ham så kan han godt flytte hit :D
  Ha en flott adventstid :)

  SvarSlett
 4. Så mye sjarm! Helt fantastisk flott!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Så gøy at flere ser det jeg ser. :))

   Slett