10. desember 2014

Vinduskarmen


Hei!

Så utrolig fort det går mot jul nå! Jisses, snart bare en uke igjen! Kan noen stoppe toget? Tror jeg vil av. Bare en liten stund…

Uansett er det jo en utrolig koselig tid. Svibler er jo nydelig og hvor godt dufter de ikke? Jul! Dere som har fulgt meg en stund har nok fått med dere at jeg elsker å ha det litt "rotete" i vinduskarmen på kjøkkenet. Det er min plass hvor det kan være skikkelig koselig og julete. 
Elsker å stå der ved kaffetrakteren og ta en kaffe og nyte litt om morgenen. Og på søndag fikk vi på plass juletreet også så nå kan jeg nyte og se på det. Kidsa fikk et eget som de har pyntet oppe. Hjelpe meg så nydelig, tror det er det søteste treet jeg har sett. 

Så nå er det bare pakker og gaver igjen. Jeg trodde jeg hadde kjempegod tid men det begynner jammen å dra seg til. Jeg har en plan for de fleste da så dette skal gå bra. :)

Om dere ikke blåste bort i natt så ønsker jeg dere en nydelig onsdag! 

4 kommentarer:

 1. Hei på deg!
  Blåste nesten bort....
  Ble iallefall veldig lite søvn! For et førjulsvær!!!!
  Ser ut til at du er i rute, tror jeg også er det.
  Men nå går dagene fort!!

  Kos deg med alenestund i koselig vinduskarmen.

  Klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
  Svar
  1. Det merkelige er at jeg sov så utrolig godt den natten til tross for at huset ristet! :)

   Slett
 2. danke für die tollen bilder und inspirationen, einen schönen abend wünscht angie

  SvarSlett
 3. Det er heldigvis nesten to uker.

  SvarSlett