16. januar 2015

Drømmer om hva som skal komme!


Hei!

I dag må jeg bare dele dette bildet fra kirsebærtreet og solnedgangen i hagen. Som alltid på denne tiden av året som drømmer jeg om tiden som snart skal komme. Våren! Sikkert du også. Om ikke du er skientusiast kanskje da. :)

Dette kunne nesten like gjerne ha vært en vakker soloppgang tenker jeg og jeg gleder meg til lyset og alt som våkner til liv. Aaaaah! Ønsker deg med dette en fantastisk fredag, nyt siste dagen i uka. Snart, snart, snart HELG! :)





3 kommentarer:

 1. Å så herlig!!!
  Jeg er veldig glad i forsommeren, når alt har våknet til live!!!
  Et par mnd. til så hjelper det seg veldig!!!!

  God helg til deg og dine!!!

  Stir varm klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 2. Skulle jo stå STOR!!!! Stor klem! ;)

  SvarSlett
 3. herlig med kirsebærtre :) plantet ett i fjor høst, så er spent på å se hvordan det blir :)

  SvarSlett