17. januar 2015

Hyggelig på bordet!


Hei!

Pleier dere å ha salt på bordet? Jeg tenker på sånt salt som ikke er så salt… ;)
Flagsalt, gourmetsalt, fingersalt, mange navn…

Hvis dere ikke pleier å ha det så har jeg lyst til å tipse om å finne frem en fin liten krukke med lokk å fylle opp med godt salt! Det er jo alltid kjekt å ha ekstra salt tingjengelig på bordet og så er det en så genuin følelse å nype salt over maten synes jeg. Litt kokkeaktig. ;)
I det siste har vi kjøpt Maldonsalt men det finnes jo som sagt masse å velge blant.
Den gamle krukka her er egentlig til marmelade eller sylt og er etter min farmor. Jeg kjøpte også en kjempefin liten krukke på Clahs Olson før jul som så ut som en Creuset krukke. Den var rød og kjempefin til jul og kostet ikke 30 kroner en gang.
Jeg kjøpte forresten tulipaner til helgen i går men jeg har så lyst på enda flere blomster og planter i huset. Det er så tomt og deilig etter jul og jeg får lyst på fresht påfyll.
Ønsker dere en fin lørdag!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar