24. januar 2015

God morgen kaffe!


Endelig lørdag! 
Som jeg har lengtet etter denne dagen. Nydelig. 
Jeg har hatt så lyst å få litt mer orden her hjemme, rydde, vaske m.m. Men de siste ukene har vært så utrolig hektiske at jeg ikke har fått gjort mye. I går kveld, mens jeg la barna og etter at de var i seng så fikk jeg gjort masse. Og det er så deilig. Klesvask, støvsuging av sofaen og sånne ting. Jeg må fortsette litt i dag for å føle at jeg har kontroll over huset. Det er den deiligste følelsen. Og når det er ferdig, da kan jeg fokusere på andre ting. :)

Lørdag betyr også kaffe. Masse kaffe. 
Og så har jeg lovet at vi skal "fika" med boller etterpå. 
God lørdag! :)

4 kommentarer:

 1. en vakker lørdag, jessica !!! elsker hilsener fra angie

  SvarSlett
 2. Annette Fosse Karlsen25. januar 2015 kl. 21:15

  Kontroll over huset! Grøss, vi har sagt; 2015 året vi rydda! ... har kaos både på loft og kjeller... Vi bygde på huset til mine foreldre, og flytta inn i deres "del" .. jeg overtok gården.. Det resulterte i at huset ikke var tomt da vi overtok... for det kan jo hende at jeg vil ha noe av det gamle som står igjen i huset her... gamle bilder, servise osv... verktøy +++ Vi sa de bare kunne ta med det de ville ha... så kunne vi ta og kaste det vi ikke ville ha... og det blir jo ikke gjort.... Hovedetg er heldigvis bra da :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Såpass ja! Da har dere litt å styre med Annette! Men for å få noe gjort så må det jo først bli rot og rør. Uansett om man skal bygge på, pusse opp osv. Men det er utrolig nerveslitende og gå rundt i rot, det er det! Lykke til! Og håper du finner mange skatter i huset. :)

   Slett