26. januar 2015

Tåkevegg og bildevegg!


Hei!

Håper dere har hatt en fin start på denne uka! Her er det mer eller mindre sykdom som tar over for mer eller mindre sykdom som tar over for mer eller mindre sykdom og sånn går no dagan… Det var akkurat det samme da B begynte i barnehage og nå er det Ls tur å bygge opp et immunforsvar. Mye rart av bakterier og virus som blir dratt med hjem i disse dager. Nå har jeg fått SÅ vondt i halsen og er skikkelig hes. Håper det går fort over. Jeg har jo ellers klar meg riktig så bra i forhold til resten av familien.

Disse tåkebildene tok jeg for noen uker siden. Sjekk tåkeveggen! Skikkelig kult. Ikke mye utsikt å spore akkurat her. :) 

Og apropå vegg så har jeg så vidt begynt å planlegge hvordan bilder skal henges opp i stua. Nå som vi har helt ny tapet så må jeg ha planen klar før jeg går til angrep... 
Jeg har sett på en god del inspirasjon i dag. Med gullrammer og sort og litt andre bilder/rammer. Vi har jo noen ordentlige bilder laget av Trygves morfar som vi har rammet inn med ordentlige gullrammer. De må selvfølgelig opp på veggen! Men jeg har også lyst til å blande de sammen med litt andre tøffere bilder slik at det blir litt mer moderne. Ønsker jo ikke museumspreg på stua hehe. Så der er utfordringen akkurat nå; å finne den perfekte blandningen av bilder og få de opp på veggen. Tenkte jeg skulle dele noe av inspirasjonen i et innlegg en dag. Masse fint jeg har funnet! 

Men nå sier jeg god natt for i dag så blogges vi snart igjen! 

2 kommentarer:

 1. Annette Fosse Karlsen27. januar 2015 kl. 09:14

  Ikke meningen å være så ivrig på kommentarene her :-D MEN jeg sliter skikkelig meg en vegg i stua. har så lyst å ha mange med sorte rammet, men er så usikker på hva jeg skal henge opp... og JA det er 2 år si stua var ferdig opp-pussa :-D Lykke til med bildeoppheng.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hallo! Jeg blir jo kjempeglad når dere legger igjen kommentarer!!! Håper på flere, det er så hyggelig med tilbakemelding. :) Ja visst er det vanskelig. Man vil jo henge opp slik at man blir fornøyd i maaaange år. Ikke lett...

   Slett