1. januar 2015

Gott nytt år!


Hei alle sammen og godt nytt år! :)

Nå er det så deilig at hverdagen kommer tilbake. Jeg skal begynne å trene igjen, har ikke trent på hele desember og selvfølgelig begynne å spise sunnere. Som man alltid blir enig med seg selv om 31/12. ;) Ellers så blir 2015 et veldig spennende år, kanskje (antagelig) et år med store forandringer uten at jeg vet helt sikkert ennå… Jeg både gleder meg og lurer litt på hva fremtiden bringer. Uansett så skal jeg fortsette å prøve og nyte av livet og da spesielt ta godt vare på de små tingene og stundene.
I går hadde vi en koselig og rolig kveld men likevel er jeg trøtt i dag. Gleder meg til å bare slappe av i sofaen! Vi har ryddet og vasket litt i huset i dag og jula er på vei ut allerede. Trygve ble visst så ivrig så han kastet ut juletreet på terrassen. Tur han rakk å ta av pynten først da. ;)
B ville ha sitt lille tre litt lenger og det får han så klart.

Ønsker dere en deilig kveld og gleder meg til et nytt år med bloggen! :)

2 kommentarer:

  1. Herlig vårstemning i bildene dine :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Inger! Det tenkte jeg ikke på men når du sier det… Det er jo HEEERLIG! :)

      Slett