4. januar 2015

The beginning of a healthier life!


Hei!

Ja nå har jeg begynt. Startet med en løpetur på fredag og i går var jeg KJEMPEstøl og det er jeg faktisk fortsatt. Jeg har tenkt å komme tilbake til det å trene et par/tre ganger i uka. Ingen hardere plan enn det for det vet jeg at jeg ikke får til akkurat nå. Og så kutte ut det meste av kaker, sjokolade og alt annet som jeg har stappet i meg hver eneste dag i desember. Jeg kutter ikke ut helt, må kose meg meg søte ting innimellom men jeg skal begrense det. Når jeg får til disse to tingene så mår jeg så mye bedre og føler meg så mye freshere så nå er det bare å kjøre på videre!

Her er et bilde fra min vanlige runde rundt vannet. Må si at en løpetur gjør utrolig godt. Da får man renset tankene som på en vanlig treningsøkt og får samtidig frisk luft i ansiktet og løftet blikket litt fra hverdagen og sett på naturen. Skikkelig hodedetox! Jeg føler det i hvert fall som at jeg begynner på nytt med hverdagens oppgaver etter en løpetur.

Hva trener du? Har du satt i gang på nytt nå på nyåret? Uansett nyt denne herlige siste dagen i helgen! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar