29. januar 2015

Inspirasjon bildevegg

Funnet på Pinterest, hentet fra: www.wearesuperfamous.com

Hei!

Her kommer noen bilder som jeg fant da jeg søkte etter inspirasjon til bildevegg. Med gullrammer blandet med andre. Og helst på stripete tapet som vi har da…

Den over her er kjempefin synes jeg! Ja hele kroken er jo lekker. Det blir liksom ikke for moderne takket være at fargene er så lune og varme. Både de koselige rammene, stolen og terracottakrukken setter nok tonen her. Hva synes du?Funnet på Pinterest, hentet fra: delightbydesign.blogspot.com

Denne tok jeg med på grunn av at de har brukt gullrammer. Sebratapeten er ikke noe for meg. ;) Tenk om tapeten hadde vært mer klassisk og f. eks. stripete. Det hadde i vært fall jeg likt mye bedre. Hva med deg?
Funnet på Pinterest, hentet fra: www.bhg.com

Dette hadde noe synes jeg. Litt stor varm ramme, (litt større enn de vi har), mot stripete vegg. Morsomt å se hva slags effekt forskjellige farger og kontraster gir. Koselig bord for øvrig eller hva synes du? :)

Ønsker deg en fin torsdagskveld! :)
Valentine's SALG

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar