31. januar 2015

Kitchen decor


Hei og god lørdag!

Den fineste dekoren til et kjøkken er friske urter! Det kan jo ikke bli feil i alle fall eller hva sier dere? Vet ikke om noe som gjør kjøkkenet mer genuint og levende. Noen ganger dør de så fort at jeg ikke rekker å bruke de en gang med det er jo en annen sak. ;)

Nå om dagen drømmer jeg om alt jeg vil dyrke i hagen til sommeren. Lurer på om vi ikke skal lage de dyrketrågene nederst i hagen i år som vi har snakket om så lenge. Jeg MÅ ha dill og noe løk i tillegg til gressløken som alltid vokser på fjellet. Tomat og sukkererter er jo to klassiker. Har også lyst til å prøve grønnkål, det er jo kult å ha noe man kan hente inn midt i vinteren! 

Tror jeg skal lage en skikkelig oversikt over hva og hvordan vi skal gjøre. Det er jo så underbart å sitte og bla i hagebøker når våren kommer. :)

Ha en deilig kveld, vi blogges i morgen!


Valentine's SALG

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar