1. februar 2015

God morgen søndag!


Hei!

Jeg oppdaget akkurat at dette bildet fra et innlegg i september i fjor er et av de mest besøkte noensinne her på bloggen. Er det ikke rart? En enkel kaffekopp. Men det enkle er jo det beste. :)
Det er favorittkoppen min på hytta som jeg alltid bruker når jeg er der. En tidlig morgen på hytta med perkulatorkaffe i denne koppen, da er det landlig stemning altså.

I dag er det skikkelig snøuvær ute med masse vind. Alt for mørkt for å ta bilder også enn så lenge! I dag skal jeg og B ut å ake, må jo passe på når det er snø. Jeg og Trygve snakker også om at vi har lyst til å ta en tur på fjellet. Bare han og jeg for å ta noen skikkelig lange turer på ski. Komme opp over tregrensen og bare nyte stillheten. Tenkte sjekke i dag hva det egentlig koster…

Jeg tror jeg kommer innom en tur litt senere i dag, vi blogges da! :)Valentine's SALG

4 kommentarer:

 1. koselig kopp, og bilde. Her i Stavanger har vi ett aldeles nydelig vær, sol fra blå himmel, men ekstremt kaldt, synes jeg. Selv har jeg ikke satt foten utforbi da jeg er inne å pleier min lille febersyke gutt. ønsker deg en fortsatt fin søndag. klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Uff, det er virkelig kjipt. Å ligge inne med sykdom og se ut på finværet… God bedring til lille i uka som kommer! :)

   Slett
 2. Koppen falt i smak hos meg.
  Ha ei fin uke i snøværet :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja er den ikke koselig! :) Mamma har kjøpt på loppis selvfølgelig. ;) Fin ny uke Inger!

   Slett