13. januar 2015

Myshörnan!


God morgen tirsdag!

Mmm nå venter jeg på at kaffen skal bli ferdig og så skal jeg vise dere vårt lille kosehjørne. :)
Dette er oppe i andre etasje, der kan jo barna leke i hele etasjen. Det er ikke så stort, kanskje 40 kvm. Og det er mye rare og skrå tak slik som dette. 

Åh nå er kaffen klar, sykt godt med første koppen om morgenen! Forresten så er jeg bittelitt støl fortsatt. I dag, tirsdag fra treningen på fredag!! 

Sengen som du ser på bildet er en kjedelig sovesofa fra Ikea med stålunderstell. Den kjøpte vi billig for å ha noe som blant annet mine foreldre kan sove i når de er på besøk. Jeg hadde egentlig så lyst til å gjøre meg av med den da vi ryddet ut gjesterommet og gjorde det til vårt soverom. Den ble stående under skråtaket her og plutselig så oppdaget vi at det ble en kjempekoselig krok! Vi fylte på med puter og kosedyr, jeg hang opp vimplene over sengen og nå har jeg også satt en bitteliten lysslynge i vimplene. 

Dette er jo beste stedet nå! Her kan jeg ligge og slappe av mens barna leker ved siden av. Så synes de liksom fortsatt at mamma er "med" og leker. ;)

Et ubrukelig hjørne under skråtaket som ble favoritt! Moro. :)
Ønsker dere en fin tirsdag!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar