12. januar 2015

Windsor, tulips og shopping!


Hei!

I dag er planen at jeg skal ut å shoppe klær etter jobb. Jeg tror noen av dere ville blitt litt sjokkert over hvor lite klær jeg egentlig har. I alle fall de av dere som har en sånn skikkelig frodig damegarderobe. ;) Akkurat nå har jeg et par olabukser, sorte. Og det er det. Jo, jeg har et par olabukser i jeansfarge også. De har egentlig en merkelig form men jeg bruker de siden det ofte er krise på buksefronten som du skjønner. Haha!

Så i dag må jeg finne noen klær. Jeg vil ha noen fine hverdagskjoler også for det trives jeg så godt i. Akkurat nå har jeg to slike. Føler jeg går i de samme klærne hele tiden. Den loppeslitte genseren på bildet f. eks. Den er sånn sirka 100 år gammel og jeg bruker den nesten hver dag. 

Så idag håper jeg at jeg finner noe. Wish me luck. Følelsen av å være dårlig kledd er ikke morsom. Ha en fin start på uka og en fantastisk mandag, vi blogges!2 kommentarer:

 1. Sånn føler jeg det nå og :))
  Her går stort sett alle pengene til ungdommenes klær, det er dyrt det!
  Uansett, jeg trives best i olabukser og gode gensere, er ikke så fancy av meg:)
  Men det er jo kjekt og ha noe fint da, når man skal noe:)

  Håper du fant deg noe fint:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja jeg går også alltid i olabukser og genser men nå har jeg ikke olabukser en gang! Jo jeg fant to i går som var kjemepfine, halleluja så moro! Prøvde cirka 100 par tenker jeg… Jeg synes det går mye penger til klær til de små barna jeg har; regntøy, vintertøy, ull mm. Kan jo bare forestille meg hvordan det er med ungdommer som skal ha merker mm. Fant forresten råkule sko og to topper i går også! ;)

   Slett