11. januar 2015

Orkidé!


Hei og god søndag!

Jeg er så støl etter bodypump på fredag at jeg nesten ikke kan gå. Tror ikke jeg skal gå for så tunge vekter neste gang. Det er jo hyggelig å kunne gå i løpet av helgen. Hehe. :) 
Bortsett fra det er jeg meget fornøyd med at jeg er i gang med trening igjen og formen er ikke så dårlig som jeg trodde. Dere vet hvordan det føles etter noen uker uten trening, man tror man er helt på bunn. Men kroppen henter seg fort inn igjen tydeligvis.

Jeg har vært forferdelig lei orkideer for å være helt ærlig. Jeg har ikke orket å se på de en gang og grunnen er vel rett og slett at de ble så vanlige at man så de overalt! Vet ikke om de er like vanlige lenger meg jeg fikk i hvert fall opp øynene for de igjen på butikken i uka. Plutselig synes jeg de var fine   og jeg fikk lyst på en blomst for å skape vårstemning i kjøkkenvinduet. 

Hva synes du om orkideer? Er du lei?

Den fine radioen fikk jeg i julegave! Den er så kul og jeg kan høre på DAB radio, webradio eller på min egen musikk fra f. eks. telefon. Fantasktisk å ha i kjøkkenhjørnet når jeg baker eller lager mat. :)

Ønsker deg en finfin søndag!


3 kommentarer:

 1. Annette Fosse Karlsen11. januar 2015 kl. 13:39

  Jeg har også sånn radio :-) Ang orkideer... litt lei, men har noen gamle som har kommet med nye store rosa/lilla blomster.. fiiint det! :-) Jeg kjøpte en bukett lyserosa tulipaner.. Det går mot VÅR! Hurra!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er så HERLIG! Det er veldig moro når gamle halvdøde blomster får liv igjen. Da føler man seg som en gartner. ;)

   Slett
 2. Så deilig og kjenne at man har trent da :))
  Hvis du føler deg på bunn etter noen uker uten trening, så trenger ikke jeg engang prøve, haha:)
  Her snakker vi ÅR :))

  Jeg har i grunn aldri likt orkideer så mye, jeg finner aldri noe plass til den:)
  Men jeg syns den er veldig fin ♡ Og i vinduskarmen står den jo og minner om vår:))

  Ha en fin ny uke!

  SvarSlett