12. februar 2015

Bytte ut bildeveggen?


Hei hopp!

Her flyr dagene av gårde, fylt opp med alskens hverdagsgjøremål. Da er det så utrolig gøy å sette seg ned med bloggen. Et lite fristed, akkurat slik det skal være. :)

Dette bildet ble så kornete, vet ikke hvorfor. Men poenget er at jeg lurer på om jeg skal bytte ut bildeveggen med et par, tre store bilder. Dvs. jeg skal beholde bildeveggen, jeg bare flytter den et annet sted. Kanskje til gangen men der er det trangt altså. Liten gang med enda mindre veggplass. Hver eneste centimeter kommer til å bli fylt opp, hehe. ;)

Jeg trenger litt forandring og så har jeg et par bilder i tankene. Tenker også at det hadde blitt fint å flytte de gamle rammene et annet sted siden skjenken også har et gammelt uttrykk. Kanskje kunne blitt fint med noe mer tøft over skapet?

Er så glad over at det er fredag i morgen!
Tror det blir kjole igjen for å feire. Kake blir det i hvert fall, den ligger klar og venter på oss på jobb. :)

Valentine's SALG

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar