10. februar 2015

En fin vanlig tirsdag


Hei!

En helt vanlig tirsdag som vi må sørge for at blir fin til tross for at den er helt vanlig. :) Usikker på om jeg allerede har skrevet det men jeg kjøpte i hvert fall en t-skjorte tidligere i år som det står "enjoy the little things" på. Kan jo høres ut som en helt vanlig flåsete tekst på en t-skjorte men det er faktisk mitt motto. Om man får til det da tror jeg man har stor sjanse for å føle seg lykkelig (ofte). Eller hva tror du? 

På min agenda hva gjelder bloggen så står Restaureringen HUSET! Jeg må bli ferdig med den serien, det plager meg at jeg ikke har kommet i mål. Så nå skal jeg sette av tid til det. Jeg må sortere og legge inn bilder og så må jeg få hjelp av mannen til å skrive teksten. Jeg husker nemmelig fint lite av hva vi gjorde de to årene. Tror jeg har fortrengt det, trauma kanskje… ;)

Uansett hva som skjer med bloggen i fremtiden så er jo akkurat den serien noe vi kan ha glede av hele livet. Og det var jo historien om vårt hus som startet bloggen. Ha en finfin tirsdag i dag så blogges vi snart igjen!Valentine's SALG

4 kommentarer:

 1. Alltid så koselig på kjøkkenet ditt :) De ordene har fått ny mening for meg, så mye som vi har jobbet i det siste. Å nyte en kopp te, barnetvtid med gutta, spille spill, eller bare få kjadre litt med venninner. Gull verdt i en hektisk hverdag ;)
  Fin onsdag til deg!!! Jeg og min kjære skal på ikea å plukke vaskeromsinnredning imorra. Klem klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja! Sånn er det blitt for meg etter at vi fikk barn. Fem minutter alenetid med en kaffekopp kan utrolig nok være helt fantastisk. Lykke til på Ikea! ;)

   Slett
 2. Enjoy og kos deg.
  Og så venter vi andre tålmodig på blogginnleggene dine :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Inger! :) Nå har jeg planlagt å ta tak i serien min om huset på lørdag! Gleder meg. :)

   Slett