19. februar 2015

I stua!


Hei hei!

Her kommer en liten hilsen en grå torsdag. Ja i dag er det grått altså! 
I går etter jobb hadde jeg skikkelig trang til å komme meg ut litt så jeg snudde bare i døren hjemme og tok på skoene for en løpetur. Det var helt nydelig. Fikk skikkelig energi og runners high mens jeg hørte på bra musikk og løp mot en lys himmel med masse rosafarger. Og så følelsen man har resten av kvelden da, god samvittighet i sofaen. Men jeg kan ha spist en Kroneis jeg fant i fryseren… ;)

Vi har fortsatt ikke fått gjort ferdig det aller siste i stua på lister osv. Ei heller satt opp bildeveggen jeg har planer om. Men jeg har fått tak i fine rammer på loppis så det nærmer seg. Lurer på om jeg må male bordet i en annen nyanse enn den vi har nå, blir ikke helt fornøyd. Jeg må uansett lakke det på toppen så tror jeg gjør det i samme slengen. Men underdelen beholder vi som den er. :)

Ha en fin torsdag vi blogges snart igjen!

Vil du være med på min trekning å vinne ditt favorittsmykke fra Marquee? Klikk her. :)


4 kommentarer:

 1. Så lekkert det blir i stua deres! Tapeten er skikkelig kul og mixen av putene dine passer perfekt! Morsom å fornye litt :) Så herlig å ta en slik løpetur som du beskriver, da kjenner en virkelig at man lever ;) Takk for inspirasjon, god fredag og helg! Klem Gry

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Gry! Morsomt du sier at putene passer for de er helt tilfeldige som mye annet her i huset hehe. God søndagskveld til deg! :)

   Slett
 2. Så fint det blir! Ønsker deg en riktig god helg :) klem mirjam

  SvarSlett