22. februar 2015

Mysigt!


Hei!

For en fantastisk dag det har vært i dag! I går var det også fint, da var det første gangen jeg kjente solen varme på trammen utenfor huset. Snart, snart, snart er det vår på ordentlig! Vi har spist ute og kost oss begge dager. Det er så herlig å se barna nyte av å være ute, da kjenner jeg at jeg blir så glad. :)

Jeg fikk forresten gjort det jeg hadde planlagt forrige helg; lage ferdig flere deler av HUSET restaureringen. Jeg har bare ikke rukket å legge de ut eller blogge i det hele tatt de siste dagene. Kommer snart.

Jeg er så fornøyd med planken med lys på kjøkkenbordet! Tenner hver morgen og kveld selvfølgelig. Lager skikkelig lun stemning på et hvitt bord. 

Ønsker deg en fin søndagskveld og så håper jeg vi blogges veldig snart igjen! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar