26. februar 2015

Torsdag morgen!


Hjelp som ukene svisjer forbi! Det er jo ok at uka går fort men helgen surrer jo like fort av gårde den... I går var jeg på Plantasjen og kjøpte inn både grønne planter og blomster, det ble så fint her hjemme. Et skikkelig løft med litt nytt og grønt! Når man har lyst på noe nytt til huset så er det egentlig like greit å kjøpe en fin blomst som en ny lyslykt eller noe sånt. En stor hortensia f. eks. løfter jo et helt rom. Virkelig. Og om man vanner så holder den seg jo en stund. 

I natt har jeg sover så utrolig godt og føler meg skikkelig uthvilt. For en fantastisk følelse.  Nå blir det rykende varm kaffe, som du ser på bildet. ;) 
Ønsker dere en finfin torsdag! :)

3 kommentarer:

 1. Annette Fosse Karlsen26. februar 2015 kl. 10:51

  Å, skulle også vært ute å handlet blomster... påskeliljene som stod i potter i fjor, som jeg planta ut blomstrer nå... bare synd det er så langt fra huset at jeg ikke ser de fra vinduet (gård med stor hage :-) ) Men med den vinden vi har på Jæren i dag, hadde jeg ikke orket å vært ute å planta påskeblomster i krukker uanz.

  SvarSlett
  Svar
  1. Grattis som har fått til det! Med påskeliljene altså. Blåser masse her også i dag, ikke helt været for å pynte ute ennå nei. Men snart Annette, snart!!!! :))

   Slett
 2. Hei Jessica :)
  En stund siden jeg var innom, men nå har jeg fått lest meg
  opp på oppussing og sett nedover og bakover her siden jeg
  var innom sist :) Dere er bare kjempeflinke, huset er så fint
  og koselig - kjekt å titte inn her til deg ♥
  Ønsker deg en fortsatt fin fredag og helg, klem fra Mette :)

  SvarSlett