23. februar 2015

Foto av stua


Hei hei!

Her kommer et bilde av stua, som Jeanette Bækkevold har tatt. (Til reportasjen i Maison.) Vår lille stue ser jo ikke helt lik ut i dag men ganske lik. Annet bord, ny tapet og litt annet stæsj. I dag da jeg kom hjem fra trening etter jobb hadde Trygve satt opp listene rundt den lille bokhyllen vi har på motsatt vegg, jippi! Elsker når det skjer ting hjemme når jeg ikke en gang er der. ;) Stua nærmer seg ferdig etter tapetseringen.

Deilig å komme i gang med trening på mandag. Jeg trente forresten tre ganger forrige uke og det er jeg så fornøyd med! Kan ikke huske sist det skjedde. Det blir ofte to, men tre ganger hører til sjeldenhetene etter at jeg ble tobarnsmor gitt. :)

I dag har jeg forresten endelig funnet lamper jeg absolutt kunne tenke meg til soverommet! Jeg har lett og lett men ikke funnet. Problemet er at jeg har funnet de på Ebay og skjønner ikke bæret av hvordan jeg skal kjøpe dem. Må spørre Trygve om hjelp. Ha en fin kveld hilsen IT vidunderet.

2 kommentarer: