26. mars 2015

Hjemmelaget!


God morgen i snøen! :)

Jeg synes det er vanskelig å finne noe godt å spise til frokost. Egentlig så er jeg vel litt matlei hele døgnet men man må jo begynne et sted… Fylte opp handlevognen med masse forskjellige nøtter og frø her om dagen og laget hjemmelaget granola i går for første gang. Jeg prøvet en oppskrift fra Trines matblogg. Jeg synes ikke jeg fikk den riktig så knasende som jeg ønsket og må nok øve meg litt. Tenkte teste ute litt flere oppskrifter også etter hvert. Tror kanskje det må til litt mere væske, kanskje honning… Men godt ble det helt klart og man vet akkurat hva man spiser. Lisa spiste av den og det var viktig. :)
Noen som har noen granolatips?

Nei nå må jeg ta på snøsko og komme i gang med dagen. ;)
Blogges snart igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar