25. mars 2015

Syriner på bordet!


Hei!

Her skjer det mye om dagen. Full rulle. Og i dag våknet man opp til snø. Sykt. Derfor måtte jeg finne frem det fineste sommerbildet jeg kunne finne. :) Syriner på kjøkkenbordet. Det er Jeanette L. Bækkevold som har tatt bildet.

Når det er sagt så betyr været ingenting når det skjer en flyulykke som den i går. Ubegripelig å se et helt fly med mennesker knust til filler over alpene. Skal love deg at jeg som har en mann som er pilot tenker mye på dette. Han tar ikke en flytur noen ganger i året, han er oppe i luften hele tiden! Men det som er veldig godt er jo at jeg kan få mange svar etter en slik ulykke. For det er mye man lurer på rundt sikkerheten på et fly etter en slik styrt, eller hur? Hvordan kunne det skje? Da er det godt å kunne spørre og få svar og skjønne litt mer av hvordan det fungerer. Stakkars, stakkars mennesker som har mistet sine nære i det flyet.

Nyt av livet og de dere har rundt dere. Ha en fin dag i dag.

2 kommentarer:

 1. Herlig bilde midt i snøkaoset ♡
  Huff ja, den flyulykken er helt forferdelig... :(

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt ubegripelig, klarer ikke å slutte å oppdatere og lese om hva som har skjedd. Virkelig ikke til å forstå, tenk på kapteinen som prøvde å komme inn i cockpit. Helt forferdelig.

   Slett