12. mars 2015

Jeg elsker dette!


Hei! :)

Ja hvem gjør ikke det? Veldig få i alle fall… Jeg tenker på denne første tiden av vår. Den er på vei, helt i startgropen og det blir lysere for hver dag som går. Når vi står opp og tar den første kaffekoppen så er det ikke lenger en sort vegg vi ser ut på gjennom vinduet men lys og utsikt! 

Og kveldene! De er jo så nydelige så det er ubeskrivelig! Jeg sniker meg ut noen minutter hver kveld, til tross for at det fortsatt er rimelig friskt, og tar en kaffe ute. En liten pause helt for meg selv hvor jeg bare nyter det siste sollyset. 

Ja, ikke helt selv da. Morris møter meg alltid ute, så nå starter liksom hans og min hagesesong. Mens barna hoier innendørs så filosoferer vi ute. Helt nydelig. ;)

Håper det blir like fint i helgen. Ha en fin fredag i morgen! 

4 kommentarer:

 1. Ja, det er helt herlig med lysere dager og det flotte solskinnet vi har denne uka.
  Tusen takk for det fine armbåndet jag vant. Det er enda finere i virkeligheten enn på bildet!
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy å høre at du synes armbåndet var så fint Anne-Mari! :) Finfin helg til deg! :)

   Slett
 2. Jeg også krysser fingrene for at dette været holder.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det ser ut til at i hvert fall morgendagen blir kanoooon! :)

   Slett