10. mars 2015

Sender litt sommerstemning!


Hei hei!

Med dette bildet så prøver jeg å sende over litt sommer. Friske urter mmmm… Det er noe med lyset på bilder fra sommeren også, man ser stemningen på noe vis.

Vi skal være med i et utenlandsk blad. Det vil si, ikke VI, men huset. :)
Jeg tenkte jeg skal vise dere en dag noen av bildene som skal være med.

Nå sitter jeg og drikker kaffe og lurer på om jeg skal løpe en tur før jobb i dag. Jeg begynner jo på formiddagen så jeg rekker det men det sitter langt inne noen ganger. Og så blåser det så kraftig i dag. Gjør det gjør det gjennomfør det! Osv...

Når det gjelder min vårvask på kjøkkenet så har jeg nesten klart å gjøre noe hver dag. Terrassedører er vasket, hylle over kjøkkenøya ligeså og Trygve har endelig limt fast en av sprossene på skafferiskapet som alltid faller av. Ikke gæli i det hele tatt! ;) Litt hver dag.

Nå står Morris og ser på meg utenfor døren og Lisa roper oppe så da er det bare å starte dagen! Blogges! 

6 kommentarer:

 1. Ønsker deg en fin dag,
  og lykke til med reportasjen.

  SvarSlett
 2. Spennende med reportasje da :) Må gjerne dele det ja :)
  Flink du er med vår rengjøring,skippertak metoden hele året her*sukk*
  Ha en fin dag :)
  Charlotte

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja jeg prøver virkelig. Jeg er så lei av meg selv som har evnen til å bruke uker på å tenke på og plages av alt som må gjøres. Mens jeg venter på å få sånn cirka en hel helg hjemme for meg selv da jeg skal ta hele huset men den helgen kommer dessverre ikke før om sånn 10 år kanskje… Jeg som sagt prøver virkelig å få til en litt annen måte å angripe alle to do's på. Jeg merker at mannen også automatisk blir med på det. Vi har jo begge lister som er lange som år. I går tok jeg noen flere vinduer mens han passet på barna før leggetid og han sa "det der er jo mye smartere enn å bruke en hel søndag". Og det er det jo! Er stolt av meg selv hver gang jeg faktisk klarer å bryte mitt eget tankemønster, det må jeg si. :)

   Slett
 3. Og sommerstemning fikk jeg. Solen er fremme og himmelen er blå på Jæren i dag. Vindstille også. Sommermøblene skal komme frem i dag. Gleder meg til å høre mer om reportasjen. God vår ønskes til Norges blideste blogg!
  Mvh Renate

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Renate! Det er noen tøffe hverdager akkurat nå og bloggen er mitt sted hvor jeg bare kan gjøre det jeg liker aller best. Stedet hvor det bare er lett og luftig og jeg virkelig får slappet av. Denne kommentaren gjorde mer for meg i dag enn du nok skjønner. :)))

   Slett