8. mars 2015

Sirkustelt!


Hei!

Nå er jeg endelig ferdig med mine sirkustelt! Jeg tror jeg har nevnt her på bloggen tidligere at jeg har hatt et prosjekt på gang… :) 

Jeg har laget to som jeg har tenkt til å bruke som bordpynt til fest og bursdag. Det morsomste er at Trygve synes de ble så fine at de bør stå fremme ellers også. Tror de skal få en plass i bokhylla. 

De var ikke vanskelige å lage, bare bittelitt tidkrevende men knapt en gang det. (Alt er relativt = mitt motto). Jeg har tatt mange bilder underveis så det kommer en full beskrivelse her på bloggen av hvordan du gjør det. Skal prøve å rekke det denne uken. Men som du ser er selve teltet laget av pocketbøker. :)

Bortsett fra å lage sirkus har vi nesten blåst bort fra lekeplassen i dag og spist en kanongod spansk gryte. Det får vel regnes som en fin søndag? :)
Ha en finfin kveld og ny uke i morgen så blogges vi snart igjen! 

2 kommentarer:

  1. Det ble utrolig kult! Moro når det får stå fremme mer enn man hadde trodd også
    Ha en fin natt
    klem

    SvarSlett