6. april 2015

Det spirer i vinduskarmen!


Hei hei!

Nå er det jammen siste dagen av denne påskeferien. Deilig med hverdag igjen. Det synes jeg alltid det er etter å ha hatt lenge fri. Det spirer og gror i pottene blant de overvintrede pelargonene. Jeg tok de opp fra kjelleren og ga de ny jord for et par uker siden. De er i flere forskjellige farger og hittil har det kommet opp en rød en. :)

Rett før påske fikk jeg en spennende pakke i posten og nå har jeg en liten jobb å gjøre. Må gå til innkjøp av noen rammer og så skal flere ting komme på plass i huset. Litt forandringer, det blir veldig spennende. Kommer tilbake til dette så fort jeg rekker å bli ferdig!

Deilig å være tilbake hjemme igjen etter noen dager i Sverige. Tenkte jeg skal ta en løpetur nå snart. Ser ut til å bli fint vær. Blogges! :)

2 kommentarer:

 1. Så fine bilder. Ja det er herlig når det spirer og gror. Vi har en flott tid foran oss nå. Håper du hadde en fin løpetur. Her er det også en del trening fremover og det skal bli godt at det er slutt på påskegodisen.
  Ønsker deg en god siste påskedag.
  Klem Anne Line

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Ja deilig å komme i gang med hverdag og rutiner igjen. Det synes jeg faktisk. :) Det ble løpetur men skal love deg det var tungt i dag! Ikke noe runner's high der nei. Gleder meg til å ordne ute! Fin uke i morgen. :)

   Slett