8. april 2015

Nye lykter på terrassen!


Hei!

I dag har jeg kjøpt nye lykter til terrassen. Jeg har så lyst til å få det skikkelig koselig og fint på uteplassen i sommer. Det er ikke lett synes jeg! Jeg har bestemt meg for at jeg må ha inn litt nytt i år. Er lei mange gamle ting som jeg egentlig ikke selv har valgt. Kanskje fått, eller kjøpt billig brukt eller noe sånt. Jeg føler i alle fall ikke at det er mye til uteplassen jeg virkelig har investert i/valgt eller er kjempefornøyd med. Så i år skal jeg prøve å få på plass litt ting som gjør stilen og stemningen. 

Det er også vanskelig å ikke falle for det som er inn akkurat nå. For det blir jo garantert ut snart. :) Jeg vil ha ting og en stil som varer år etter år og som jeg ikke går lei. Vil ha litt nye pynteputer til møblene men hva skal man velge? Jeg vet i hvert fall hvor jeg skal finne inspirasjon; Pinterest! Love it! 

Det skjer masse på jobben om dagen og det er hektisk. Spennende tider men jeg skal prøve å rekke og få ordnet med de nye bildene på veggen til helgen. Gleder meg til å se om det blir bra, blogges! 

4 kommentarer:

 1. littavkobling.blogg.no8. april 2015 kl. 21:14

  De var veldig fine! Har akkurat som deg virkelig lyst å fornye ute:) Jeg har en tendens til å kjøpe årets farger på ute interiøret så blir jeg lei det, så lurt å kjøpe noe tidløst:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! :) Javisst er det så; man kjøper noe man liker der og da og så går man lei. Ikke moro. Prøve å tenke lenger men det er vanskelig noen ganger… :)

   Slett
 2. Knallfine lykter - ja, noen ganger må vi bare trø tæl og ta noen grep.
  Er bare så vanskelig å kvitte seg med ting :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! :) Ja enig. Noen ting er lett å kaste, jeg elsker jo å kaste! ;) Men noen ting tror man liksom at man vil ha men man er usikker likevel og blir aldri helt fornøyd. Da er det bare å ta tak å kaste ja.

   Slett