28. april 2015

Enkelt og fint


Hei!

Merkelig å sitte her mens solen fløder inn gjennom vinduet, så sent! Man skjønner jo ikke at det er kveld når det er så lyst. Føles nytt hvert år etter at man har stilt om klokken til sommertid. Nydelig er det.

Jeg er fortsatt på rammejakt. At det skulle være så vanskelig å finne eksakt det man har sett for seg! Det er jo fortsatt rimelig enkle sorte rammer jeg leter etter. Tar gjerne imot tips på hvor man finner mange type rammer om noen har.

Nå er hele skogen full av hvitveis. Jeg ser de hver gang jeg er ute på løpetur men da er det liksom ikke helt forum for å ta de med. ;) Men så i helgen så fikk jeg av barna som hadde plukket sammen med farmor og farfar. De er så enkle og så utrolig fine. 
Her er dagene fulle av jobb og annet akkurat nå men kommer inn her på bloggen igjen så fort jeg rekker. Ha en fin uke! :)

2 kommentarer:

  1. Hvitveis er det vakreste som finnes, særlig når de er plukket av barnehender:)
    Nydelige bilder:)

    SvarSlett