29. april 2015

Hva synes dere, vær ærlige!


Hei!

Helt ærlig; hva synes du om min plante i kjøkkenvinduet? Hahahaha jeg dævver! Dette er altså ikke en trendy corokia men et av mine appelsintrær! Jeg har to og begge ser like vissne ut. I fjor så de slik ut. Det var tider det… Etter en for lang tørkeperiode i superdårlig jord før jeg plantet de om så gikk de nesten døden i møte. (Tipper de så lyset i tunnelen før jeg klarte å få gitt livreddende hjelp.) Jeg hadde nesten gitt opp da jeg så at det faktisk var en grønn grein og to grønne blader igjen. Jippi vi skal klare dette sammen! ;) Nå er målet å få plantene tilbake til det deilige, frodige livet igjen. Fortsettelse følger her da…

Deilig med fri på fredag forresten. :)
Blogges!

1 kommentar:

  1. Hi hi, dønn lik korokia jo ;) Tror nok den ville sett helt lik ut hos meg!
    Ha en fin uke videre :)
    Klem Mirjam

    SvarSlett