24. april 2015

God kveld!


Her begynner roen å senke seg. Jeg gleder meg så sykt til sofaen og film i kveld! Vi er midt i en Wallander men så tror jeg jammen vi må ta en til etter det. Som jeg elsker film og serier!

I dag fikk jeg trent etter jobb, midt på dagen. Så nydelig å få gjort ting på dagtid når man jobber tidlig. Jeg tok en løpetur og trente utendørs etterpå. Fikk med meg mannen på løping også. :)

Jeg kom til å slette innlegg i sted her på bloggen. Håper det ikke var mange… Jeg trodde det var utkast til innlegg som liksom hadde havnet dobbelt så jeg bare kjørte på før jeg oppdaget hva jeg gjorde. Trodde også at kameraet hadde tatt kvelden men det viste seg at det bare var batteriet som trengte lading. Tror jeg er litt trøtt gitt. Og trenger mat. :)

Nyt denne nydelige fredagskvelden så kommer det et innlegg i løpet av morgendagen. Blogges! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar