22. april 2015

Matglede utendørs!


Hei!

Håper dere har hatt en fin uke så langt! :) Jeg har det veldig bra om dagen, så spennende på jobb. Det er masse nytt som skjer og det er bare så kult. Og været! Helt rått. Føler jo at det allerede er sommer og så er det ikke mai en gang. Det betyr jo at vi får denne fine tiden som en bonus. :) Jeg har begynt med nye arbeidstider og starter veldig tidlig om dagen. Og jeg nyter når jeg kjører til jobb og samtidig ser solen stå opp. Med nytraktet kaffe i bilen og nesten ikke et menneske å se. For en herlig, glad og energigivende tid dette er! Skulle ønske det aldri tok slutt…

Gressløken er noe av det første som kommer opp i hagen. Det er noen før oss som har sådd/plantet den på en så kul plass oppe på fjellet. Perfekt ståhøyde for å klippe av litt til maten. Vi har grillet hver dag som det har vært så fint vær. Og gressløken vokser jo helt inntil der vi har grillen. Den har vi også plassert på en slags naturlig hylle i fjellet. Artig. :) Tidligere hadde vi en kjempestor grill som tok opp masse plass på terrassen men det ble vi så lei. Nå har vi en liten fin en som står på stenen.

Jeg synes det er så herlig å spise ute. Da slapper vi av og nyter mer av livet. Synes barna spiser så mye bedre ute også og koser seg med maten. Da kan de surre litt rundt, søle litt og spise litt. Og griller man så kan alle få noe de liker uten at det blir vanskeligere av den grunn. I går tror jeg vi hadde både fisk, kylling og pølser på grillen. Tenk å lage de forskjellige rettene innendørs. Slitsomt.
Ha en fin onsdagskveld så blogges vi snart igjen! :)

2 kommentarer:

 1. Fantastisk både med grilling og kjøring til jobb tiiidlig:)
  Jeg kjenner den følelsen helt hit - de gangene jeg er ute på veien før alle andre er digg :)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja da kjenner du følelsen! Litt magisk. Med veien, soloppgang og kaffe. Men det funker dårligere ved dårligere vær. God helg! :)

   Slett