3. mai 2015

Frokostplassen


Hei!

Nå har vi fått på plass møblene i frokosthjørnet. Jeg synes det er koselig å ha litt sitteplasser rundt omkring, da kan man flytte seg etter solen. Med en viss fare for at det blir så mye stæsj i hagen til slutt at det minner om en camping. Ikke bra…

Jeg har så lyst til å pynte opp litt mer etter hvert men synes det er så vanskelig. Spesielt siden vi ikke har tak over noen av plassene, da må man jo bære inn alt stæsj som ikke kan stå ute når det renger f. eks. Men man blir jo så inspirert når man ser nydelige bilder på Pinterest der det er pyntet opp ute som om det var inne. Lys, lykter, partylights, puter, tepper. Jeg holdt på å skrive bilder men det er vel å ta i. ;) 

I morgen begynner alvoret igjen, føles nesten som om jeg har hatt ferie. Har virkelig ikke tenkt hverdag og jobb denne fine helgen og det tror jeg er positivt. Da har man koblet ut og hvilt seg. Håper du også har det fint, vi blogges snart igjen. Ha en fin kveld! :)

2 kommentarer:

 1. Elsker også den "inne ute-stilen" eller hva man nå skal kalle det. Hehe, bilder er nok å ta i litt, MEN jeg er helt for lamper og lys, pledd og puter og annet dilldall. Igjen er det jo veldig kjedelig å bære alle disse tingene inn, da. Hvor skal man lagre det? Kommer det til å regne eller ikke? Nei, det skal ikke være lett. Men fint, det er det!! :-)

  www.UllKuleTeppe.com

  SvarSlett
  Svar
  1. Da skjønner du akkurat hva jeg mener! Et tak hadde vært koselig men så vil man jo ha inn solen også. Men om kvelden går det jo greit uansett. :)

   Slett