5. mai 2015

Grått


Grått på stolen, grå vase, grått ute… Burde ikke jeg gi ut en diktsamling så vet ikke jeg! Det hadde nok blitt sterke saker. ;) Men hva skjedde faktisk med været? Så regnigt og grått det ble. Men finværet kommer vel tilbake en eller annen gang.

I helgen hadde vi litt rosa roser på bordet da vi feiret Lisas toårsdag. Men jeg sier det igjen; jeg er ikke fan av roser. De er fine og akkurat disse står seg så bra men det blir rett og slett for løvely. I en annen farge enn rosa eller til et annet interiør enn vårt så går det bedre. En nok mest den rosa fargen.

Jeg har begynt å høre masse på podcast. Har jo begynt å pendle og har litt tid i bilen hver dag. Noen flere som hører på podcast? Jeg har funnet noen veldig bra og har nesten blitt litt avhengig. Men i kveld blir det Netflix gitt. Hva gøtt å bare slappe av i sofaen! Tror jeg så at vi har en potetgullpose i skapet også… Det er været til dette i dag kjenner jeg. :)

Ha en fin kveld, vi blogges!

3 kommentarer:

 1. Den grå stolen er helt rå!!
  Kjempestilig!!

  SvarSlett
 2. Hei, WOW så nydelig stol i grått! Titt gjerne inn og vinn lunsj for 2 med glassblåsing ved Hadeland Glassverk:-) klem Siv :-)

  SvarSlett
 3. Tusen takk dere! Det er fargen Sober fra Jotun vi har malt den i. :)

  SvarSlett