7. mai 2015

Hei torsdag!


Hei ja!

Håper dere har hatt en fin uke. Jeg har endelig fått tilbake inspirasjon til å være på kjøkkenet. Til å finne  frem, planlegge og gjennomføre oppskrifter og dagens middag. Så herlig! Jeg er ofte i perioder matlei og synes terskelen til kjøkkenet er sånn sirka 2 km høy. Vi lager jo middag hver dag og kjøper lite ferdigmat men det er ikke med glede og kreativitet jeg lager når jeg er lei mat.

Nå er det det! Tror det har å gjøre med at jeg slutter tidligere på jobb slik at jeg rekker å planlegge og å handle inn varer. Jeg slipper stress. I går laget jeg spinatsuppe med egg. Sammen med gremolatabrød. (Ciabatta med urteolje.) Jeg brukte denne oppskriften. Ungefär. Jeg har veldig vanskelig for å følge en oppskriften helt men sånn sirka. :)

I dag har jeg og Bertil laget noe fra Trines matblogg, en vegetargryte med tortillachips, granola og smoothie. Full rulle på kjøkkenet! Utrolig deilig. Jeg nyter så lenge det varer. Ha en fin kveld, snart heeeeelg jo! Blogges snart igjen. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar